Hej verden!

Hej verden!

Denne her blog handler om mig Karoline, om mit liv og min stil. Den vil fortælle dig alt om hvad der sker i mit liv, hvor jeg er/har været. Ja faktisk en hel del. Alt sammen i HD kvalitet med mit dejlige spejlreflekskamera. Men jeg tænkte at hvis jeg skal fortælle jer om min hverdag så må i lære mig lidt at kende. Så her er 5 ting om mig.

1: Fortæl kort hvem du er?
Mit navn er Karoline Porse. Jeg er 13 år gammel, skilsmissebarn og bor i Roskilde. jeg går i ottende klasse og går til fitness med min søster. Jeg er et værre rodehoved og jeg kan aldrig finde mine ting. Jeg er et by menneske og vil gøre alt for at bruge så meget tid som muligt i København.

2: Hvad interesserer du dig for?
Mode.
Jeg interesserer mig rigtig meget for mode. Alt med fashion fanger min opmærksomhed! Derudover går jeg meget op i min egen stil og mit eget tøj. Jeg elsker også at shoppe.
Musik. Musik er noget som fanger mig 100%. Hvis i spurgte mine venner hvad jeg bruger det meste af min tid på ville de sige min computer og musik. Jeg lytter til musik i hvert fald 3 timer om dagen, hver dag. Jeg ser på det som var musik min næring. Hvis jeg ikke får nok af det får jeg det dårligt. Jeg har brug for musik i min hverdag, mest muligt.
Justin Bieber. Jeg er rigtig stor fan af Justin Bieber. Faktisk er jeg belieber. Jeg elsker Justin over rigtig mange ting på den her jord. Han er mit et og alt og har været det siden 2009. Jeg har udviklet mig meget siden jeg lærte Justin at kende, men Justin har været ved min side hele vejen igennem.
Mine venner. jeg bruger rigtig meget tid på mine venner, da jeg ser dem som en vigtig del af mit liv. De er der for mig og støtter mig. Når jeg selv er ved at bryde sammen så holder de mig oppe, og skulle jeg falde? så griber de mig. Mine venner og bedstevenner fylder rigtig meget i min verden. Med 1 formål. At lade dem elske mig som jeg elsker dem.

3: Hvad vil den her blog mere præcist handle om?
Den her blog vil komme til at handle om hvem jeg er sammen med, hvordan jeg har det, mine ups and downs i mit liv, min mode interesse, min musik interesse og en masse andet. Ja mest af alt vil den handle om hvad der sker i mit liv og hvad jeg har lyst til at dele med jer. Der vil være masser af billeder da jeg elsker at tage billeder.

4: Hvorfor vælger du at blogge?
Jeg ser at blogge er som en slags dagbog, og jeg har altid godt kunne lide at dokumentere mit liv. Jeg skriver også dagbog, men jeg tænkte jeg også ville vise verdenen lidt ind i mit hoved, og det vil i komme. Jeg elsker at blogge. Jeg elsker at skrive om alt der sker, om emner osv. Jeg håber det også er spændende for andre at læse.

5: et billede af dig selv? 

IMG_0252

Min veninde tog det her billede af mig med mit kamera, da jeg lige havde fået det.

– Karoline 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!