Im on adventure!

What to wear? – Koncert.

Hej læser!

Så om 3 dage skal jeg til Selena Gomez koncert i falconersalen i København. Jeg glæder mig super super meget. Jeg skal derind med mine to fantastiske bedsteveninder Trine og Line, og vi tager derind allerede fra morgenstunden af. Derfor er de her outfits jeg har sammensat også pænt praktiske tænkt da vi skal sidde der i 11 timer. Vi vælger at tage så tidligt derind for at få nogle ordentlige pladser, da det er ståpladser. Desværre må man ikke have spejlrefleks kamera med derind, så jeg vil tage billeder og videoer med mit gamle kamera eller min Iphone. Men jeg tager mit spejlrefleks med derind til de 11 timer vi sidder og venter på det starter. Jeg vil prøve at få dokumenteret dagen til jer. Og hvis nogen af jer kommer, så sig lige hej!

What to wear er et koncept hvor jeg viser jer et antal outfits jeg har sat sammen som inspiration til hvis i skal, f.eks. til koncert. Jeg vil prøve at lave dem forskellige uden at gå væk fra min egen stil, da dette også kan være inspiration til mig selv. I dag vil jeg lave om Koncerter og der vil være 5 outfits.

koncert 1
Det her er mit første outfit. Jeg synes selv godt om det her, da det er casual med stadig med et tvist med trøjen. De stramme bukser og de brune sneakers giver det et lille pift af festival hvilket jeg egentlig bryder mig rimelig godt om, da vi på en måde laver en lejr ude foran falconersalen sammen med nogen andre.
Sko: gave. Taske: Primark. Skjorte: Primark. Jeans: H&M

koncert 2
Andet outfit ser sådan her ud. Det her outfit er klart mere udfordrende end det første, men jeg kan alligevel godt lide det. Det lille mavestykke giver et præ af selvtillid som jeg tror vi alle går og ønsker at have. Jeg bryder mig selv ikke at vise meget af min belliemave. Men det er nemlig det gode ved dette outfit. Du får lov til at vise lidt skind, uden at føle dig dårligt tilpads. Store tasker er super in lige for tiden. Det er også det som giver dette look det helt perfekte mode look. Som prikken over i’et har jeg tilføjet et oversize guld/brunt dame ur for at give det hele lidt kant.
Taske: Primark. Sko: New look. Bukser: Primark. Skjorte: Gina Tricot. Ur: Lorus.

koncert 3
mit tredje look. Farverne i dette look er bare, wauw. Alting hænger sammen og alting passer perfekt sammen. Jeg tænkte hvis jeg skulle have kjole på skulle den bestemt ikke se for fin ud. Så en armykjole med en oversize taske var bare helt perfekt. Jeg tog et matchende armyfarvet ret kraftigt bælte om livet for at skjule elastikbåndet fra kjolen. Et par nylonstrømpebukser med sløjfer giver os det feminine præ og så til sidst et par ballerinaer og en pels hue. Dette look er nok det mest efterårsagtige vi har. Men der må man jo selv vælge om man vil holde lidt fast i sommeren endnu eller om man vil gå direkte til efterår.
Hue: gave. Kjole: Bikbok. Strømper: Primark Taske:Primark Sko: Primark. Bælte: Gadesælger

koncert 4
Outfit 4. Igen kan vi se den praktiske og efterårs del. Med de praktiske Nike air max thea sko og en lys læderjakke. Men igen har dette outfit fået farver med ind. Dette outfit er meget praktisk og er noget jeg også sagtens ville tage på på en normal dag, men måske er det hele ideen med det? Noget så simpelt at det simpelthen er genialt. Til dette look har jeg igen sløjfer bagpå for at tilføje den smule feminint jeg bryder mig om i et outift. Tasken til det her look er meget farverig og er især det der skiller sig ud. Den skriger og giver farven et samlet farvelook.
Sko: Nike. Strømpebukser: Primark Taske: Primark. Shorts: H&M Sweater: Vero Moda. Jakke: kan ikke huske.

koncert 5
Mit femte og sidste look er meget street, men feminint. Jeg har en skater nederdel på for at fremhæve mine hofter. T-shirten er kun lige udkommet i butikkerne i danmark, men jeg har haft den en månedstid. Det har været super fedt at eje noget næsten ingen i resten af verdenen ejer. Og jeg har nydt hvert sekund af det. Samme pink taske, da skriften på t-shirten også er pink. Et par simple sorte ballerinaer og for at afslutte en sort oversize beanie. Alt samlet både feminint og street i looket.
Ballerinaer: Matas Nederdel: Newyorker. T-shirt: H&M. Beanie: Glemt. Taske: Primark.

Det var alt fra denne gang – Karoline 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Im on adventure!