Gina Tricot VIP event.

Selena Gomez koncert – ventetid.

I går var jeg til Selena Gomez’s koncert i falconersalen. Men da jeg sad derinde fra kl. 09 om morgenen besluttede jeg mig for at lave et opslag om det først. Min veninde og jeg tog rigtig  tidligt afsted for at komme derind, og endte med at være nr. 48 og 49 derinde faktisk! Vi fik rigtig mange nye venner, vi snakkede bl.a med folk som havde siddet der siden kl. 4.45 om morgenen. Ret frisk hvis du spørger mig! Det var i det hele taget bare super fedt at være derinde! Vi snakkede i sær meget med de her to piger Emma og Nadia. Som sad foran os i køen. Vi endte med at sidde og spise sammen, dele slik og ja faktisk ogs dele tæpper. De var nogle super søde piger! Og håber på at kunne snakke videre med dem her efter koncerten også. Vi kedede os dog en del så stod længe og snakkede med sikkerhedsvagterne. Derudover så vi også danserne, og Selenas kusine. Og vognen de blev kørt i. Om Selena også var i den, det siger nogen, ved jeg ikke.

På et tidspunkt kom Trine derind og der tog Trines mor mit spejrlefleks med hjem, da man jo ikke måtte have det med til koncerten. Men vi hyggede os da bare videre! På et tidspunkt skulle vi stille os klar til at komme ind i foyeren, dørene skulle åbne kl. 19 så kl. har nok været 18.30 eller deromkring. Kort tid efter begyndte det at styrtregne! Det regnede simpelthen så kraftigt. Heldigvis havde jeg paraply, men der var ikke plads til 5 personer under den, så vi blev alle pænt våde. Sikkerhedsvagterne stod og delte plastikposer ud man kunne gemme sig under. Det fjernede noget af den gode stemning der havde været. Alle begyndte at råbe “luk os ind” i kor. Og folk gik i sær amok da klokken rundede 19, men vi stadig ikke blev lukket ind. Folk stod og råbte “egoister” “luk os ind” “I kan ikke holde os ude længere” “Vi blir syge” osv. Inklusivt mig selv. Men vi blev stadig ikke lukket ind. Vi frøs alle og det regnede stadig. Til sidst, kl. har nok været 19.30, blev vi lukket ind. Vi skønte os ind i salen, og stod faktisk ret tæt på. Men alle folk skubbede og det var faktisk ret skræmmende. Så til sidst måtte vi gå ud igen. Man kunne simpelthen ikke få vejret. Vi endte med at sætte os på balkonen, og kunne faktisk se meget bedre!

IMG_3640 IMG_3646 IMG_3669 IMG_3681 IMG_3652 IMG_3685 IMG_3691 IMG_3701 IMG_3703 IMG_3699 IMG_3705 IMG_3715 IMG_3717 IMG_3719 IMG_3725

– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot VIP event.