5 beauty tips til dig!

JEG ER EN FANGIRL!!

Så ja, min overskrift forklarer nok ikke det store. Men jeg føler mig nok som den største fangirl nogensinde! I går aftes var Davey Wavey i Danmark på sin World-Tour. Og man kan spørge sig selv om hvorfor en amerikansk youtuber skulle komme til Danmark og lave et meet-up. Men svaret er faktisk ret simpelt, for det var kun på grund af os danske fans! Han lavede en konkurrence om hvor man skulle stemme på der han skulle komme til. Og Danmark blev valgt! Jeg har ventet på det her i godt en måned og jeg har set så meget frem til det her. Og jeg må sige at han er et af de mest fantastiske mennesker jeg nogensinde har mødt! Jeg var lidt nervøs for han ville være sådan lidt starstruck agtig. Ikke fordi han er det i sine videoer, men fordi der er mange som så snart de bliver lidt kendte, ændrer de sig. Han stod og snakkede med os om alt mellem himmel og jord. Vi snakkede om alt fra skandinavens lækre drenge til Tyler Oakleys højde. Hvilket åbenbart svarer til Daveys nipple, så hold øje på billederne! Han var simpelthen så sød! Han snakkede til mig, og sådan cirka alle andre. Man kunne høre at hvert ord han sagde mente han.

På et tidspunkt tog han et papir frem som han har haft med på hele sin tour. På den kunne du skrive en besked til alle dem i Rusland. Imens alle så fik skrevet “stay strong” eller noget andet filmede han os. Hvilket vil sige at jeg måske kommer med i hans video! Jep, jeg fangirler igen! Efter det tog vi et Insta-billede til hans Instagram. Min veninde, jeg var derinde med, og jeg står lige ved siden af ham på billedet. Vi var så hyper!

IMG_3971

IMG_3970

IMG_3965

foto 1

Kan i finde mig? haha… Men i hvert fald efter vi fik taget os et Instagram billede blev der startet en kø til billede og det. Og vi var nogle af de allerførste! Det var så vildt, jeg var så spændt. Da det blev vores tur fik jeg først en stor og dejlig krammer, efterfulgt af en masse billeder! Jeg var så glad, og samtidig med det kunne man også bare stå og snakke med ham! Han var så sød, virkelig inspirerende. Og så morsom! Jeg fik også hans autograf på et brochure blad fra MAX fordi vi havde glemt alt om det, fail. Men jeg har tænkt mig at lave en scrapbook ud af brochuren, så det blir cool nok! Det endte med vi sad og snakkede med de her to personer. To super super søde typer og det var så fedt at få nogle venner igennem det her. Jeg havde en helt vildt fantastisk aften! Og jeg savner det så meget, men her er nogle sidste billeder!

IMG_3978 IMG_3979 IMG_3980 IMG_3988ekstra IMG_3989ekstra IMG_3990ekstra  IMG_4010 - Kopi

Og for lige at afslutte min aften da jeg kommer hjem ser jeg Davey lige har været på twitter så begynder at spamme ham, så han ville se mig. Og først foretrak han min ene tweet, hvorefter han retweetede en anden! Og han retweeter bare aldrig folk så jeg sad bare i chok! Det var så fedt. Jeg tror måske han kunne huske mig, folk siger jeg er svær at glemme!
foto 2

foto 3

Hvis du ikke kender Davey synes jeg du skal tage at tjekke ham ud på youtube: http://www.youtube.com/user/wickydkewl

og hvis du har lyst må du meget gerne tjekke mig ud på
Twitter: Kaktuzbiebs

Det var alt for i dag, –Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 beauty tips til dig!