day 5, Rhodos.

Day 6, Rhodos.

Den sjette dag var vi rundt og se øen. Vi var bl.a. inde og se en Olivenolie fabrik og den “hvide” by. Men vi startede ud med at tage afsted, selvom det styrtede ned og det blæste som sindsygt. Men vi kom afsted, og stoppede først ved fabrikken. Der kom vi ind og fik fortalt lidt om hvordan man laver olivenolie osv. Bagefter kunne man købe det og ja. Derefter tog vi videre til byen Lindos, også kendt som “Den hvide by” I faktisk det meste af Grækenland. Navnet har den fået fordi at hele byen er bygget i hvidt kalk, tror jeg det var. Men i hvert fald hele byen er hvid. Det er super smukt! I byen er der faktisk en regel som hedder at du ikke må bygge et hus som ikke er hvidt. I Lindos fik jeg den lækreste crépe og en også lækker friskpresset appelsinjuice.
Bagefter tog vi ud og spiste på den her lille restaurant, altså maden var ikk det helt store, men det var vel fint nok. Efter vi fik spist kom vi videre på vores tur og stoppede et par forskellige steder for at tage nogle udsigts billeder. Det ene af stederne var der sådan en lille butik hvor de solgte alle mulige specialiteter. F.eks. solgte de sådan nogle nødder med sukker og sådan nogle kerner. Er ikke sikker på det var det, men tror jeg. Men de smagte SÅ godt. Det var virkelig godt!
Vores sidste stop blev denne her lille cafe/ting. Der fik jeg en banan smoothie. MEN der var gratis wifi så ja, jeg fik lige snakket lidt med mine venner igen, savnede dem super meget! Til sidst tog vi hjem, og det er faktisk lidt sjovt. For som jeg sagde i starten havde det regnet og blæst en hel del. I vores by havde der så åbenbart været storm og vidst et par tornadoer. poolen var blevet oversvømmet, og der var en af ruderne på et af hotelværelserne der var blevet blæst ind. Men det lidt sjove er, at foran vores vindue havde der stået det her store træ. Og det havde været super øv, da den skyggede for vores havudsigt. Men i stormen var det simpelthen væltet, så de sidste par dage havde vi havudsigt!

             IMG_7602 IMG_7744 IMG_7779 IMG_7746 IMG_7764 IMG_7768IMG_7814 IMG_7885 IMG_7901 IMG_7827 IMG_7824 IMG_7960IMG_7996 IMG_8007

*VIGTIGT!*
Det podcast jeg er med på er nu ude på https://soundcloud.com/ali_lauren
Vi snakker om en masse, bl.a om bloggen men også justin, homoseksuelle og endda nogle random facts om os selv. Send det noget kærlighed og skriv gerne en kommentar derinde!

– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day 5, Rhodos.