day 4, Rhodos.

day 5, Rhodos.

Den femte dag startede vi med at tage på den her vildt lækre strand der hedder Faliraki. Jeg tror det sådan det staves, men er ikke sikker hehe. Men der lå vi og solede os og på et tidspunkt besluttede vi os for at få en ben and jerry’s. Og yum yum yum! det da bare altid helt fantastisk!
Efter frokost, og lidt mere solbadning tog vi ud på sådan en badering lignende. Den hed en Airstream IV. Men du ligger på den og holder fast med to hænder, wow Karoline! to hænder? ikke 3?! anyways, du holder fast og så sidder den så fast på en motorbåd som du så kører efter. og let sagt, det gik pænt meget amok. Men jeg syntes det var vildt sjovt så det! ja… Det var sjovt. Da vi tog hjem af stoppede vi i Rhodos og fik os lidt at drikke, jeg fik seriøst den lækreste appelsin juice! Yum. Til sidst kom vi så hjem, og så tog min søster og jeg ud og tog billeder. Eeeeefter vi havde fået sat håret og ordnet makeup’en. Men vi tog til det her fine klippestykke og tog nogle billeder, jeg tror vi tog 700 billeder på 2 timer. Men mange af dem er jo blevet slettet igen, for de var jo ikke “helt perf” haha.

IMG_6484 IMG_6558 IMG_6845IMG_6862IMG_6945 IMG_7304 IMG_7307 IMG_7335 IMG_7483IMG_7491 IMG_7498

*Vigtig meddelse!*
Jeg skal i morgen være med i et podcast show, som første gæst. Podcastet kommer ud på soundcloud, og er på engelsk. Men jeg skal nok poste et link når det kommer ud, så kan i lærer mig lidt at kende hvis i vil! I kan også followe min veninde som laver de her podcasts. Det var bare det, have en god dag!
– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day 4, Rhodos.