Outfit of the day #4

Back in the days..

Jeg tænkte det var på tide at jeg blev lidt personlig med jer, så derfor syntes jeg at jeg skulle vise jer lidt billeder fra min barndom. Jeg har ikke gået specielt meget ind i min fortid når det gælder min blog, men jeg syntes i fortjener at vide lidt om mig. Hvem jeg er og altid har været.
Da jeg var lille havde jeg helt lyst hår, og jeg ved godt det har jeg også nu, men dengang var det helt naturligt. I dag er det meste farvet i. Men jeg havde det her virkelig smukke lyse blonde hår. Men jeg var en skør unge.. Da jeg var i en alder af måske 4 år besluttede jeg mig for at jeg ville klippes helt kort håret, jeg ved ikke helt hvad jeg tænkte på men ja pyt med det.. Jeg var også super hyper da jeg var lille, det er jeg stadig. Men dengang var jeg det vilde barn der helst bare skulle ud og opleve en masse. Jeg tror det er derfor jeg i dag også har rigtig meget fart på og helst bare vil en masse med mit liv. Og jeg kæmper for det, som jeg altid har gjort.
Men det var lidt om mig, her er nogle billeder fra min barndom.

 IMG_9256 (2)IMG_9258 (2) IMG_9261 (2) IMG_9263 (2)

IMG_9277 (2)Her sidder jeg sammen med min søster og min mor, min søster er hende der ligner en tiger.IMG_9274 (2)Spørg mig ikke hvad min far han laver, han er lidt fjollet nogle gange!
IMG_9268 (2) IMG_9265 (2) IMG_9270 (2) IMG_9279 (2) IMG_9281 (2)Ikke mob mig for hvad jeg har på, men det her var mit første skoledags tøj.IMG_9282 (2)

Da jeg var lille fik jeg den her vildt søde kanin. Jeg elskede hende så højt, og savner hende stadig i dag. Hun var en stor betydning i mit liv og hun har været med til at forme mig som person. Hun hed tiger.

– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #4