Mine fødselsdags gaver

JEG HAR LYSERØDT HÅR?!

Overskriften fortæller jer jo nok lidt hvad det handler om. Men jeg har valgt at fordi jeg trængte til forandring har jeg farvet mit hår pastel lyserødt. Jeg trængte til en helt ny forandring, og jeg har farvet mit hår mange gange! Jeg kunne ikke tænke på en farve som ville klæde mig, jeg ikke har haft. Men så tænkte jeg over det, pastelfarver! På grund af det skøre valg, har jeg valgt at lave en tutorial til hvordan man gør det som jeg selvfølgelig vil vise jer! De to personer der har hjulpet mig med det her er mine to super dejlige bedsteveninder Trine og den helt fantastiske Line. Jeg elsker de piger så højt! De er så søde, og hjælpsomme selv når jeg er så mærkelig, som at farve mit hår pink!
Her får I så videoen, og I er bare nogle dejlige skattebasser hvis I lige deler den/synes godt om og selvfølgelig subscriber til mig. Jeg tror nemlig jeg vil begynde at lave lidt videoer en gang i mellem til jer! Det var alt for i dag, enjoy! Og jeg beklager at videoen ikke popper op, men jeg kan ikke få den til det. Beklager.

Youtubevideoen

– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fødselsdags gaver