Sushi-date med de bedste.

Pamper evening…

Hej alle sammen, først vil jeg gerne lige sige undskyld for ikke at have postet i så lang tid, jeg er uheldigvis blevet syg. Så hej igen! haha I dont know, og beklager også hvis jeg er lidt blank og forvirrende. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive. Men som overskriften siger vil jeg lave et post om pamper evening, og hvis du ikke ved hvad det er? Så er det en eftermiddag/aften hvor du 100% kun tænker på dig selv. Forkæler dig selv og din krop. Og to be honest gør jeg ikke det her ofte nok. Det er noget af det bedste i verdenen. Og her skal I hører hvad jeg har lavet på min ‘pamper evening’ i dag.

Først tog jeg mig et dejligt og behageligt bad. Vi snakker et bad med bodyscrub og det hele! Jeg glemte altså at tage et billede af den hjemmelavede bodyscrub jeg brugte men der er en opskrift her:
Du skal bruge: Sukker, olivenolie og vanille essens.
Bland Olien og sukkeret så det får en fast tykkelse, bagefter tilføj meget lidt vanille-essens for at få en lækker duft. Bland det hele og så er den klar.
Det her er min egen opskrift, og den er virkelig SÅ fantastisk. Jeg bruger næsten altid den her hvis jeg bruger bodyscrub. Den gør din hud så dejligt blød. Derudover har jeg brugt min Matrix color care *So silver* Shampoo. Jeg er ærligtalt helt obsessed med den her shampoo, den virker super godt til at få alle de gule toner ud af mit afblegede hår. Så har jeg brugt min Garnier Pure active ansigts maske til i badet. Den virker virkelig godt mod urenheder og åbne porer. Jeg har også brugt min Schwarzkopf hairtherapy hårkur og min BodyShop Vanilla showergel.
IMG_8772 IMG_8776

Bagefter, da jeg var kommet ud af mit dejlige bad, smurte jeg mig ind i en dejlig bodybutter fra BodyShop. Derudover brugte jeg L’oreal Triple active balance Skin-toner, BodyShop Vitamin E ansigts creme og NAK repl-ends leave-in moisturiser til mit hår. Alle de ting som står her er virkelig gode! De virker super godt og gør præcis som de skal gøre.
IMG_8790

Nu kommer vi til den rigtige forkælelse. Alle de ting man normalt ikke lige får gjort i hverdagen, og for at starte ud? Ansigtsmaske. Jeg valgte at lave en avocado/honning maske, opskrift her:
Derefter gjorde jeg noget for at plege mine hænder, for som vi alle ved bruger vi vores hænder til rigtig meget. Vi bruger dem til praktisk talt alt! Og derfor fortjener de også lidt forkælelse en gang imellem. Det jeg har gjort i dag er at varme noget olivenolie og så putte mine fingre ned i det i et par minutter. Når jeg så har taget mine hænder op har jeg bare masseret olien ind i mine hænder. Tag derefter nogle handsker på (fx engangshandsker) og lad det sidde der i 10-20 minutter. Bagefter vask dine hænder i koldt vand. Jeg lover dig dine hænder bliver SÅ bløde, det er super dejligt. !OBS! Husk at tage neglelak af hvis du har neglelak på.
IMG_8808

En anden ting du kan gøre, SOM DU KUN MÅ GØRE EN GANG OM UGEN, er at blege dine tænder. DU må for guds skyld ikke gøre det her for ofte, det kan ødelægge dine tænder fuldkommen. Men en gang i mellem, ya feel me? Men det er ret så simpelt. Du tager noget Natron/Bagepulver og putter i et lille bæger. Det blander du så med vand til det får en tandpasta lignende konsistens. Derefter putter du det på en tandbørste, dog ikke din normale da det efterlader en vildt klam smag. Så børster du dine tænder i 60 sekunder. Og bare så du ved det, det smager så fælt! og intet med at sluge det, der er nemlig rigtig meget syrer i. Men når der så er gået et minut kan du så skylde din mund grundigt og så skal du så lige huske du ikke må spise noget den næste halve time. !OBS! Pas på med at børst dine gummer for meget da det godt kan svide bagefter, og børst kun forsiden af dine tænder. Resten kan man alligevel ikke se.
IMG_8803Til sidst er der ikke meget andet at gøre end, tænde nogle lys og så ellers bare slappe af! Se en film, læse i din bog, skrive blog eller hvad du nu har lyst til efter dit valg! Jeg ved i hvert fald godt hvad jeg vil. Jeg vil gå ud og lave mig en snack, og en kop te og så et afsnit af min serie… – Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi-date med de bedste.