New Year's Eve

My favorites

netflix-logo

Som vi alle udmærket godt ved er man altid super træt d. 1 Januar! Derfor bruger jeg i hvert fald min ofte min dag på at se tv og spise is eller yoghurt! Bare slappe helt af og allerhelst lave absolut ingenting. Derfor får I her mine top -5 film og serier på netflix som I kan se i dag og de kommende dage!

Film/Movies:
1: Forrest Gump – Har været en mange års favorit. En så smuk historie, man kan ikke andet end at elske Forrest Gump. Den kan ses af alle.

2: Hannibal Rising – Historien bag Hannibal Lecter som kommer fra en anden film serie (anbefales at ses inden). Klart en af mine yndlingsfilm. Ikke for sarte

3:  50/50 – En film med både humor, romantik og et spændende drama om en kræftsyg mand, WOW HVOR ER DEN GOD! Kan ses af alle.

4: Gangster Squad – Nervepirrende film om en gangsterkrig i LA i 60’erne, jeg var ved at tude! Ikke for oversarte. 

5: Kevin Hart: Laugh at my pain – Mest morsomme komik nogensinde, jeg har aldrig grint så højt. Kan ses af alle.

TV-shows:
1: Whitechapel – Fantastisk krimiserie med en helt vildt spændende handling af forskellige sager. Der er 3 sæsoner på netflix. Ikke for oversarte.

2: Orange is the new black – Super sjov serie som foregår i et amerikansk kvinde fængsel. Hylende morsom. 1 sæson og den kan ses af alle.

3: Dexter – Forstyrrende god serie om en seriemorder som arbejder for Miamis kriminalafdeling. 6 sæsoner. Ikke for sarte.

4: The vampire diaries – Fantastisk ungdomsserie om vampyrer og andre overnaturlige væsener. Masser af romantik. 3 sæsoner. Ikke for oversarte.

5: Pretty Little Liars – Spændende ungdomsserie om 5 piger og deres forsvundne ven, vildt fangende. 2 sæsoner og den er ikke for oversarte.

– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Year's Eve