What to wear? - Koncert.

Gina Tricot VIP event.

Som overskriften siger har jeg været til VIP event i København. Gina Tricot har i dag for 5 år siden åbnet sin første butik i Danmark. Og min veninde Line og jeg var så heldige at blive inviteret. Hele ideen var at sørge for os, og 150 andre, skulle få en hel fantastisk aften. Der var bl.a. de her vildt søde cupcakes, som jeg desværre glemte at tage billede af. Så var der sodavand, champagne og selvfølgelig goodiebag. Og hvem elsker ikke goodiebags? I goodiebag’en var der masser af dejlige ting. En lækker clutch. En stor clutch. Så var der en sort mascara, mintpastiller, en paraply og et costume-blad. Det var super lækkert! Og jeg vil helt klart få brugt det hele, forhåbentlig snart. Derudover var der 30% på alt i butikken. Så jeg fik købt mig 2 tanktops, 1 par bukser og 2 huer. Alt sammen ting jeg ikke kan undvære! og så med -30%  i prisen. Super fedt! Under hele arrangementet var der DJ, og Panamah kom også og optrådte. Du kender dem måske fra ‘børn af natten’ eller ‘DJ blues’. Hvis du ikke kender dem så tag og tjek dem ud! De er vildt fede.

Efter et par timer i Gina Tricot, med shopping og hygge, tog vi videre rundt i KBH. Vi vidste ikke helt hva vi skulle gøre, og vi gad ikke tage hjem. Så i stedet for gik vi rundt og tog billeder ved forskellige steder. Hvilket gjorde vi for vild, et eller andet sted i København. Vi gik rundt og ledte og ledte efter noget vi kunne genkende, dog med pauser for at tage billeder, men til sidst endte vi ved Østerport station. Hvilket var lidt af et held for få minutter senere kørte der et tog mod Esbjerg. Vi troede det stoppede i Roskilde men langt fra sikker . Vi endte dog med at stige på og tage afsted, mod Esbjerg. Heldigvis fik vi nogle venner på toget. Et par drenge sad ved sæderne ved siden af os. Vi skulle jo selvfølgelig tage billeder! Tosser vi er. Men ja det endte med Line tog billeder af mig og de sad i baggrunden. De lavede et par fjollede grimasser og der begyndte vi at snakke. Så smalltalkede vi kort med dem… Men ja de vidste så at det stoppede i Roskilde, til vores held.
Her er lidt billeder fra vores tossede dag!

IMG_3276IMG_3284 IMG_3292 IMG_3335 IMG_3340IMG_3347 IMG_3394 IMG_3429 IMG_3486 IMG_3519IMG_3554 IMG_3607 IMG_3611 IMG_3613 IMG_3614IMG_3622 IMG_3626 IMG_3627 IMG_3639
Husk lige at hold øje med baggrunden, just saying. Jeg ville også rigtig gerne have vist jer de videoer jeg tog af Panamah, men den vil ikke uploade dem og jeg har en lang dag foran mig i morgen! Sååååååå lev med det haha. – btw der vil blive taget billeder.

– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to wear? - Koncert.