Outfit of the day #3 med Anders.

Jeg er hjemme folks!

Så kom jeg endelig hjem fra et helt fantastisk land, med en helt fantastisk ø! Jeg har været en uge på Rhodos, og for helvede hvor har jeg taget mange billeder man! åh gud. 1552 billeder i alt, men jeg tænkte i nok gerne ville overleve med ikke at se dem alle. Så jeg viser jer bare nogle af dem. Derudover er der sket så mange ting at jeg ikke ville kunne forklare det i et indlæg. Derfor vil jeg lave et blog indlæg for hver dag dernede, og det her er det første. De vil komme hen over den næste uge eller deromkring. Så skal vi komme i gang?

Dag 1.

Den første dag er dagen derned, som egentlig gik fint! Udover jeg skulle op halv 3 om natten. Og så dum som jeg er gik jeg først i seng ved 2 tiden. Ups. Men jeg kom op og kom ud af døren, meget træt. Inde i lufthavnen kom vi igennem security og med mit held skulle 2 af mine bedstevenner flyve samme dag og næsten sammen tid. Så jeg fik faktisk sagt farvel til dem begge! Der findes bare intet bedre. Og så, så træt som jeg nu var, skulle jeg da lige have mig en morgen kaffe. Og man kan jo ikke gå med noget mindre godt end det bedste, så det blev en lækker starbucks til mig. Desværre glemte jeg at tage mit kamera frem på hele turen derned, men dernede fik jeg taget nogle billeder af vores strand og af vores hotel. Resten af vores første dag brugte vi egentlig mest på at slappe af ved vores pool og bare få pakket ud.
IMG_5837 IMG_5662IMG_5650IMG_6183

– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #3 med Anders.