Selena Gomez koncert - ventetid.

What’s in my bag?

Jeg er virkelig dårlig til at huske at poste. Men skole er super trætende og hårdt. Lots of homework and stuff.. Men ja. Det er en super dårlig undskyldning. Men også på grund af det er jeg for træt til at gå ud og tage billeder og sådan. Så da alle efterhånden har været i skole i et par uger syntes jeg, jeg ville vise jer hvad jeg har i min skole taske. So here we go:

IMG_3730 - Kopi

I min taske har jeg altid: en læbepomade, kleenex, en pung og en notesbog.

IMG_3737 - Kopi

Jeg bruger min notesbog til at tage notater til ting som f.eks. blog indlæg. Men også til at lave fjolle tegninger, da man jo ikke må tegne på bordet. Jeg har også notesbøger til skolebrug, men hvad er der spændende ved dem?

IMG_3741

Jeg ELSKER kleenex. Og er du forkølet, som jeg er for tiden, er der intet bedre end kleenex. Jeg har altid en pakke kleenex på mig. For du ved aldrig hvornår du bliver snottet, eller får beskidte hænder for den sags skyld.

IMG_3746 - Kopi

Min pung er fra Gina Tricot, og jeg holder en masse små ting i den som man kan få brug for i sin hver dag, som:

IMG_3755 - Kopi

Jeg har altid mint pastiller på mig, for hvem gider dårlig ånde? Jeg har også altid et parelastikker og en hårnål, hvis nu dit hår bliver ødelagt er det rart at kunne lave en hestehale. Jeg har også nogle tandstikker med, for der er intet værre end at have noget siddende mellem tænderne igennem længere tid! Til sidst plejer jeg også at have lidt penge liggende hvis nu jeg glemmer min madpakke. Men jeg havde ikke lige nogle i dag, så ja.

-Karoline

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selena Gomez koncert - ventetid.