Day 3, Rhodos.

day 4, Rhodos.

Den fjerde dag var vi inde at se på den nye del af Rhodos by. Jeg fik selv shoppet lidt, jeg har købt mig en læderjakke fra Zara og en buksedragt og så fra Zara. Jeg har desværre ingen billeder, men jeg vil vædde på i vil se begge dele herinde senere på året! Jeg elsker nemlig begge items. Der var super hyggeligt inde i Rhodos nye bydel, og vi var da også inde i en Sephora. Det kan da ikke kun være mig der elsker den butik, kan det? Jeg elsker elsker elsker den butik, og jeg tror vi brugte 1-2 timer derinde. ups! Men ja, dagen gik hurtigere end man lige tror så pludselig var dagen gået. Men da vi var hjemme at få aftensmad, fik vi den lækreste desser nogen sinde! Den så og smagte helt fantastisk. Og om aftenen tog vi ind til den gamle bydel igen. IMG_6282 IMG_6292 IMG_6346 IMG_6382 IMG_6449 IMG_6469

Så ja, det var så 4. dag. Men, i morgen kan jeg desværre ikke poste fordi jeg skal være sammen med en veninde, og vi bare skal hygge os. Og jeg ved godt jeg heller ikke postede i går, men jeg har haft super meget at se til på det sidste. Anyways, vi ses i overmorgen!
– Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 3, Rhodos.